AKTUÁLIS KAMPÁNYOK

Bezárás
Bejelentkezés
Bejelentkezés
Új ügyfél?
Elfelejtette jelszavát?

Cannonball 2000

Cannonball 2000

A Cannonball 2000 egy híres motorsport esemény egzotikus super sport autókkal, melyekkel a verseny keretében átszelik Európát. A verseny Augusztus 27-én kezdődik Londonban és keresztül halad számos európai nagyvároson, mint például Amsterdam, Geneva, Cannes és Valencia, majd végül Augusztus 31-én érkeznek a verseny végének számító spanyol Marbella városába.

Az első alkalommal vesz részt svéd csapat ebben a nevezetes versenyben! A Team F1-et képviseli Nicklas Blomberg és Tobbe Lannemar, akik egy Cadillac CTS-V autót fognak vezetni, melyet a BSR optimalizált részükre.
Az autó meglehetősen szokatlan és kiemelkedik az összes Ferrari, Lamborghini és McLaren típusok közül. A Cadillac CTS-V ugyanazzal a kompressor feltöltéses motorral szerelt, mint a Corvette ZR1, mely a gyári konfigurációban is igen izmos 566Hp teljesítményre képes, mely igen tisztességes egy relatíve diszkrét szedánhoz..

A csapat nem akarta hivatalosan publikálni az autó BSR optimalizálással elért teljesítményét, így csak annyit nyilatkoztak "több mint elég".





Publikált: 2013-08-19

Bezárás
Bezárás