Autentikus dízel optimalizálás


A PPC az összes tuningbox-tól különbözik

Ha érdeklődik a technológia iránt, ezúton bemutatjuk, hogy a PPC mitől különbözik teljesen az összes tuningbox-tól (más néven tuningdoboztól vagy plug-in-box-tól) és a legtöbb hasonló terméktől a piacon. A PPC használatával Ön minden értelemben egy teljes értékű benzines -vagy dízel optimalizálást kap, mivel a különböző dobozok és vezetékek, illetve az autó bármely gyári rendszerének megbontása, átalakítása helyett - melyek bizonyos jeleket torzítanak vagy megváltoztatnak és ezzel többek között üzemanyag-fogyasztás növekedést okoznak - a vezérlő szoftvereket optimalizáljuk, ezzel megtartva a szabványokat, vezérlési tulajdonságokat, illetve a rendszerek működésének egészséges határait, mely nem vezet azok károsodásához.


Egy modern autóban a gyártók egyre több-és több komplex vezérlőrendszert helyeznek el, melyek azért felelnek, hogy az autóban minden a funkciójának megfelelően, kiválóan működjön.
A tuningbox-ok és más hasonló elven működő benzines-és dízel teljesítmény-növelő eszközök, manipulálnak néhány jelet, elsődlegesen azért, hogy megnöveljék az injektor nyitvatartási időt, vagy az üzemanyag-nyomást. Sajnos a gépjárművek vezérlőrendszerei nem regisztrálják ezeket a manipulációkat. Más szóval a tuningdobozok és más hasonló elven működő teljesítmény-növelő eszközök megtévesztik a vezérlőrendszereket. Ennek az a következménye, hogy a nagy mennyiségű értékek és vezérlési adatok kiszámítása helytelenül megy végbe, mely a következőket jelenti:

- a fedélzeti számítógép túl alacsony üzemanyag-fogyasztási értéket fog kijelezni
- az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) számára a helytelen nyomaték érték jelent zavart,
  mely balesetveszélyes szituációban, családjának és autójának épségét kockáztathatja
- automata sebességváltó esetén helytelen nyomaték értéket kap, mely az ESP-hez hasonlóan zavart
  eredményezhet a működésben és a váltó élettartamának csökkenéséhez vezethet
- a váltások idejére nem következik be nyomaték csökkentés(a kényelem és a tartósság rovására)
- a részecskeszűrő regenerálódása/kiürítése nem lesz optimális(élettartam csökkenés)
- megzavarja a kipufogógáz és a szervíz intervallum kiszámítását
- a diagnosztikai rendszerek zavarását, helytelen működését eredményeziA PPC használatának előnyei

Ha szeretné, hogy dízel vagy benzines autójának teljesítménye anélkül javuljon, hogy az negatív hatással legyen Önre, családjára és autója biztonságára illetve annak motorjának, váltójának, elektronikus menetstabilizálójának(ESP) valamint egyéb vezérlő egységeinek működésére válassza gépjárműve vezérlőrendszereinek szoftveres optimalizációját. A PPC technológia mindezt biztosítja, mellyel teljes kontrollt végez minden egyes vezérlési paraméteren, minden időben, így nem zavarja meg az autó biztonsági rendszereit sem, a gépjármű bármely vezérlőrendszerének megtévesztésével, átverésével.Amellett, hogy egy nyilvánvaló teljesítmény növekedést kap, a PPC Tuning System a következő előnyökkel jár:

- a teljesítmény-optimalizálás a diagnosztikai csatlakozón keresztül percek alatt megtörténik a motorháztető felnyitása nélkül
- az optimalizálás után a PPC egységet nem kell többé csatlakoztatni gépjárművéhez
- nincs megbontott gyári rendszer, lebegő csatlakozó, kábel vagy beépített doboz a motortérben
- a nyomaték növekedés lágy és sima
- a megnövekedett nyomaték beállítva/korlátozva az alacsony sebességi fokozatokban(elkerülve az erőátviteli egységek
  például: sebességváltó károsodását)
- töltőnyomás és légáramlás optimalizálva
- az eredeti, gyári beállítások újratelepítése csak néhány percet vesz igénybe
- a fedélzeti számítógép valós üzemanyag-fogyasztási értéket jelez ki
- az elektronikus menetstabilizáló rendszer(ESP) funkciója és rendeltetés szerű működése teljesen megmarad
- a váltások idejére a nyomaték csökkentése(a kényelem és a tartósság) megmarad
- a részecskeszűrő regenerálása(kiűrítése) optimális marad
- a kipufogógáz kiszámítása pontos
- a szervíz intervallumok kiszámítása pontos
- a diagnosztikai rendszerek gyári működése, ellenőrző képessége, hibakeresési képessége, stb. megmarad
- a vezetés közben mért NOx-kibocsátás (Nitrogén-Oxid), nem változik, azaz megegyezik a gyárilag végzett vizsgálatok értékeivel.

A BSR által ajánlott dízel optimalizálás ugyan olyan fejlett és kifinomult mint a benzines modellekre fejlesztett optimalizálásaink. Hiszünk abban, hogy ügyfeleink észre fogják venni a a különbséget és értékelni fogják a BSR optimalizált szoftvereinek használatával járó előnyöket.
A BSR benzines -és dízel teljesítmény-optimalizálás növeli autójának teljesítményét és javítja annak vezetési élményét, mindezt a vezethetőséggel és tartóssággal kombinálva.