PPC2 Tuning System®


PPC Tuning System® - the perfect OBD tuning system

Egyedi és felhasználóbarát teljesítmény-optimalizáció egyenesen Svédországból a kiváló minőségű termékeiről híres BSR-től!

A PPC Tuning System® egy előre programozott rendszer, mely eltárolja a gépjármű eredeti és a módosított, optimalizált motorvezérlő programját!

Segítségével, Ön bármikor percek alatt feltöltheti akár a gyári, akár az optimalizált motorvezérlő programot autójára! Így ha a márkaszervíz valamilyen gyári hiba miatt visszahívja autóját és új programot töltenek rá nem fogja elveszíteni az optimalizált programot melynek a többlet teljesítmény köszönhető!

Egyszerűen csatlakoztassa autója OBD diagnosztikai csatlakozójához a PPC egységet és pár perc múlva már élvezheti is autója teljesítményét és fokozottabb vezetési élményét!

PPC Tuning System® előnyei:

- Az optimalizáció minden mechanikai beavatkozás nélkül történik, így autója gyári rendszere teljes egészében változatlan marad!

- A PPC egység tartalmazza a gyári állományt és az újrahangolt szoftvert, amely lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy könnyen kedve szerint válthasson a kettő között.

- Az ügyfél a legújabb megkapja a legújabb verziószámú szoftvert, mely rendelkezésünkre áll!

- A márkaszervíz által végzett rendszeres szerviz és karbantartási feladatok elvégzésekor amennyiben szoftver cserét hajtanak végre az autón, az ügyfél kap egy frissített behangolt szoftvert a BSR-től hogy az optimalizált szoftver paraméterei megfeleljenek az új gyári szoftver paramétereinek!

- Csatlakoztassa PPC egységét a számítógép USB csatlakozójára, hogy könnyedén hozzájuthasson autója legfrissebb szoftveréhez!

- PPC Tuning System® elérhető benzin, etanol(E85) és dízel üzemanyaggal hajtott gépjárművekhez egyaránt!

PPC - Nyomja meg a gombot, és autója pár perc alatt újrahangolva.

Gyors, egyszerű és megbízható!


Amennyiben szeretne többet megtudni a svéd BSR-ről és a PPC Tuning System® használatáról tekintse meg az alábbi cégbemutató videónkat:

Kezelési útmutatók