PPC3 Tuning System®
Ahol a vezetési élmény kezdődik!Bemutatjuk a PPC 3 BSR Tuning System elnevezésű új harmadik generációs PPC teljesítmény-optimalizáló rendszerünket!

Az új PPC3-as egység segítségével egyszerűen, néhány perc alatt újrahangolhatja autóját a motorháztetőt felnyitása nélkül!

Csatlakoztassa a PPC3 kábelét az autó diagnosztikai csatlakozójára és nyomja meg a gombot.
Alig néhány perc alatt az autó újrahangolva. Ha szeretné autója gyári beállításait ugyanilyen gyorsan vissza is állíthatja a PPC3 segítségével!

Az új PPC3 -as egység egy karcsú, színes kijelzővel ellátott, alaposan kidolgozott eszköz!
A felhasználói felület továbbfejlesztett menükkel segíti a felhasználók számára az egyszerű használatot és több különböző nyelvet is támogat!
A kezelés megkönnyítése érdekében a PPC3-as egység az újrahangolás során szöveges üzenetekkel segíti elmagyarázni a kezelő számára a teendőket, ezzel is megkönnyítve az eszköz kezelését!
Az újrahangolás során a felhasználó számára egy állapotkijelző jelenik meg, mely folyamatosan jelzi a hangolás folyamatát időben és százalékban egyaránt!

Az új PPC3-as eszköz nagyobb teljesítményű, hogy elősegítse, a gyorsabb kommunikációt az autó és az egység között. Mostantól a PPC3-as egység nagyobb adatátviteli sebességének köszönhetően az egység és a BSR szerverei közötti kommunikáció is jelentősen felgyorsult az interneten keresztül, melyek szinkronizálását nagyban megkönnyíti a BSR által újonnan fejlesztett PPC Sync 3-as névre hallgató szoftver.
Ezzel a programmal lehet a legújabb optimalizált szoftvert letölteni az autóhoz, ami nagyon hasznos, ha például a márkaszervízben vagy valamilyen független műhelyben frissítették a gyári szoftverét az autónak.

Kezelési útmutatók