PPC3 DTC Hibakód-kiolvasóAmennyiben PPC3 teljesítmény-optimalizálást vásárolsz lehetőséged van egy opcionális szolgáltatás igénybevételére is, mellyel PPC3-as eszköze képes lesz autója diagnosztikai hibakódjainak kiolvasására is!

Az autóban található összes vezérlőegységet képes kezelni

Egy modern autóban számos vezérlőegység található, mely vezérli a motort, sebességváltót, ABS-t, az autóban található légzsákokat, rádiót, a légkondícionáló berendezést és még sok minden mást.
Összehasonlítva a piacon kapható legnagyobb darabszámban értékesített, egyszerű hibakód olvasókkal, a PPC3 diagnosztikai hibakód olvasója képes az autóban lévő összes vezérlőegységgel kommunikálni!

Minden diagnosztikai hibakód egy DTC számként jelenik meg a kijelzőn a szabvány szerint, valamint szöveges üzenetek, melyek elmagyarázzák a kiírt hibakódok jelentését!

Ha szükséges a diagnosztikai hibakódok törölhetőek az autó rendszeréből!


A készülék a következő feladatok végrehajtását teszi lehetővé:

- DTC hibakódok kiolvasása

- DTC hibakódok törlése

- Az összes vezérlőegység kezelése

- Szerviz üzenetek és visszajelzők törlése, visszaállítása alapállapotba

A PPC3 Diagnostic Code Reader alapvetően egy szoftver, mely letölthető a PPC3-as egységre.
Amikor csatlakoztatja az egységet az autójához az eszköz képessé válik a DTC hibakódok kiolvasására és törlésére a kijelzőn keresztül!

A diagnosztikai kódok könnyen áttölthetők az egységről a BSR által fenntartott egyéni felhasználói felületére www.bsr.se/ppc, ahol az autó előzményiben letárolva bármikor megtekinthetővé válik!

Néhány Volvo tuning kit 2010 május 1 óta ingyenesen tartalmazza ezt a szolgáltatást. A többi PPC3-as tuning szett esetében opcióként kérhető a szolgaltatás 53 EUR-ért!

Amennyiben már rendelkezik PPC3-as tuning szettel, ebben az esetben a PPC3 Diagnostic Code Reader program megvásárolható és letölthető a következő weboldalon: www.bsr.se/ppc(Jelentkezzen be a PPC sorszámával és jelszavával)

Abban az esetben ha csak most tervezi PPC3-as tuning szett megrendelését a PPC3-as diagnostikai hibakódolvasó opciót a rendeléskor is kérheti így már az egység kézhezvételétől kezdve használható lesz!